Saturday, July 2, 2011



Linkin Park - Iridescent

 

 

 

 

 







You were standing in the wake of devastation
And you were waiting on the edge of the unknown
And with the cataclysm raining down
Insides crying "Save me now"
You were there, impossibly alone

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failure’s all you’ve known
Remember all the sadness and frustration
And let it go. Let it go

And in a burst of light that blinded every angel
As if the sky had blown the heavens into stars
You felt the gravity of tempered grace
Falling into empty space
No one there to catch you in their arms

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failure’s all you’ve known
Remember all the sadness and frustration
And let it go. Let it go

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failure’s all you’ve known
Remember all the sadness and frustration
And let it go. Let it go

Let it go
Let it go
Let it go
Let it go








p/s : lagu nie memang best....wlpun ramai cakap skang linkin park dah tak best cam dulu,
pade aku, diorg tetap d bestttt..hehe   ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuesday, May 17, 2011

Ouch! hahaha ~













































p/s : esok bermula lah final exam bg semester ke-7 ku...
     bile fikirkan paper 3d animation, rase mcm aku terkena mcm video kat atas nieh..haha~ xD

Thursday, January 27, 2011

Transformers 3 : Dark of the Moon.







Salam semua ..







Aha...
seperti yg anda semua tahu
saya memang meminati cerita "transformers"
tengok wallpaper blog pon dah tahu kan






 xD











   









       Antara cerita yang paling saya tidak dapat lupakan di zaman kanak-kanak adalah siri kartun Transformers. Kartun yang menonjolkan sekumpulan robot yang boleh bertukar (transform) kepada pelbagai bentuk lain itu merupakan antara cerita yang paling TOP dikalangan kanak-kanak pada waktu itu. Maka, tak hairanlah bila ia diterbitkan di layar perak buat pertama kalinya pada tahun 2007, blogger ini menjadi begitu “excited” sekali!. Pada tahun 2009, syarikat filem Paramount Pictures membawa kembali kita ke pawagam dengan episode ke dua bertajuk Transformers : Revenge of The Fallen. Sekali lagi kami terhibur dan tak sabar menantikan episode selanjutnya. Pada 1hb Julai tahun 2011 nanti, Optimus Prime dan rakan-rakan akan muncul sekali lagi ke layar perak dengan episode ke tiga bertajuk  Dark Of The Moon. Kali ini ia disiarkan dalam bentuk 3D (di panggung-panggung yang ada 3D). Peminat-peminat Transformers sudah pasti resah menanti tibanya hari tersebut.




                                

                             Antara beberapa update yg saya dpt untuk filem ketiga :













Optimus prime dalam transformers 3 akan dilengkapkan dengan truck trailer,


seperti mana yang terdapat pada siri kartun asalnya.

cool!









Bumblebee masih kekal sama vehicle mode tapi
dengan sedikit penambahan spoiler dan sport rim lain.
 





ratchet kembali dengan colour yang berbeza..
sejujurnya saya tak berapa
 suka dengan colour scheme yg baru ini.





Ironhide masih mengekalkan vehicle lamanya
GMC Topkick 








guess who's this?
our decepticon villian leader, Megatron !
very interesting new look
saya pon xsangka megatron akan guna 'earth mode'
iaitu sebagai lori tangki minyak.






Transfomers 3 – Dark of The Moon akan membawa para penonton kembali ke tahun 1969, pada hari manusia mula-mula memijak kaki di bulan. Neil Amstrong dan rakan-rakan konon-kononnya telah terjumpa kapal angkasa Cyberton (Cybertronian Spacecraft) dan pihak US telah merahsiakan penemuan ini selama bertahun-tahun lamanya. Kapal angkasa tersebut telah disembunyikan dan rahsia ini terbongkar selepas berpuluh tahun kemudian.
Kedua-dua pihak Autobots dan Decepticons pun berlumba untuk mencari Cybertronian Spacecraft dan mempelajari rahsiannya. Pertempuran hebat dijangkakan akan berlaku. Sama-samalah kita tunggu nanti kerana buat masa ini kurang maklumat tentang cerita ini. Yang ada hanyalah trailer pertama yang baru dikeluarkan oleh Paramount Pictures pada 8hb Disember yang lalu.






video


  




           Filem ini sekali lagi diarahkan oleh Michael Bay dan produsernya adalah Steven Spielberg. Shia LeBeouf sekali lagi memegang watak utama, Sam Witwicky dengan suara Peter Cullen digunakan untuk watak Optimus Prime. Megan Fox digugurkan dari senarai pelakon Transfomers 3 – Dark of The Moon dan digantikan oleh Rosie Huntington-Whiteley.
Untuk peminat-peminat Transformers, sekali lagi diingatkan bahawa Transfomers 3 – Dark of The Moon akan menemui anda semua di pawagam pada 1.7.2011. Simpan tarikh ini dalam dairi anda. Buat masa ini hiburkan hati anda dan ubatkan kerinduan dengan menonton trailer Transfomers 3 – Dark of The Moon . Audios!













  p/s : which side u choose? xD


Sunday, January 9, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak!



blog budak botak




 Dengan ini saye telah men'tag' tiga orang yg terpilih iaitu :

 




 si awakk









kalau berminat untuk turut serta ,


jom lah ramai2 turut serta ..bukan susah pun :)








                                                            

Sunday, January 2, 2011

Selamat Tahun Baru 2011 !!!
















SELAMAT TAHUN BARU!!! selamat tinggal 2010,dan selamat datang 2011..Bila menjelang tahun baru pasti ada azam yang akan dibuat. Mungkin ada yang masih sama dengan yang lama dan ada yang baru. Tak kurang juga yang tak berbuat azam (mungkin hidup dah cukup berjaya..). Bukan mudah membuat azam, lebih mudah bercakap berbanding melaksanakannya tapi sebagai individu seeloknya kita memiliki azam. Azam memberikan kita panduan untuk meneruskan hidup dalam satu tahun.





      
            365 hari bakal berlaku. Cepat sungguh masa berlalu. Seperti angin yang bertiup. Sudah tentu 2010 banyak kenangan untuk anda dan untuk saya jugak. Ada yang kenangan best, ada yang kenangan sampah dan ada yang kenangan tak ada rasa. Apa pun kita ambil semuanya jadikan teladan dalam hidup.
Malam sambutan tahun 2011 akan diadakan secara besar-besaran di Malaysia. Nak celebrate boleh tapi janganlah sampai mabuk dan accident. Kang tak pasal-pasal mati di tahun baru. Orang lain bersemangat sambut tahun baru, kita pulak mati di tahun baru. Tak ke sedih tu?
Azam 2010 dah tercapai ke belum? Kalau belum tak apa. Kita sambung azam tersebut di tahun 2011. Selamat tahun baru semua. Semoga 2011 membawa lebih erti dalam hidup kita.








haaa..
Di entry saye kali ini, saye nak share gambar-gambar semasa di pameran Motorshow KL pada tahun lepas di PWTC.

Oh ya, bayaran masuk adalah RM 20 ringgit
tetapi saye hanya perlu membayar RM 5 sahaja bagi harga student ;))





so ini jelah gamba-gambar yang sempat diambil...
























.
Kelibat orang ramai beratur untuk membeli tiket














sedang beratur, pon sempat ambil gambar...






















 
berdiri kaku..xsempat nk pose krne rmai org nak msuk....(sape sruh mnyemak kat pintu msuk)
















Perodua BEZZA





















































                       



                     Kereta concept Proton yg mengunakan nama pahlawan Melayu








Proton TUAH




















































Proton JEBAT





























































Proton KASTURI

















































Proton LEKIR

















































Proton LEKIU










































Proton EMAS
































SKYLINE






































































































































































































































































































































































LAMBORGINI GALLARDO



























































FERRARI
































AUDI R8^^




















BUMBLEBEE CAMARO




















































































wahh..kikiki ^^


















MEET MR.BUMBLEBEE !

















 me with bumblebee!! yeahhh!!!



















REPLICA KERETA BATMAN





















 REPLICA MOTOR BATMAN
































and lastly......


















































wangi betol bau model ni....kikikiki..awkkk jgn mara ekk^^











p/s : minggu hadapan bermulalah final exam saya.....
oh ya, ada dua paper semase hari jadi saye  x)

6.1.2011

wish me luck ;)